X
OPRAVDU CHCETE ODEJÍT?
Máte jakékoli otázky z oblasti školení a certifikace Projektového řízení
Pravidelně budeme pro vás vysílat bezplatné Webinaře na různá témata na kterých budete moci klást jakékoliv otázky. Kromě toho realizujeme i školení PRINCE2 formou webinářů.
Odpovíme na vaše otázky



Hledat ve videích


video kategorie >> Kvalita >> Kvalita - shrnutí

Kvalita - shrnutí

Téma  Kvalita (Quality) je definovat a realizovat prostředky, kterými projekt vytvoří a verifikuje produkty, které jsou vhodné pro daný účel.

Téma Kvalita zajišťuje, že produkty jsou vytvořeny tak, aby:Definice:

V tématu Kvalita se budeme zabývat následujícími termíny:

    Technika posouzení kvality je jednou z technik, kterou popisuje metodika PRINCE2. Tato technika se realizuje na závěr tvorby Balíku práce, kdy je třeba zkontrolovat kvalitu vytvořeného produktu.

Strategie řízení kvality definuje, jak se bude dodržovat kvalita v projektu. Strategie musí akceptovat Podnikové / programové strategie, například certifikáty ISO. A naopak, strategie řízení kvality používá popis produktu projektu pro identifikaci toho, jak projekt bude využívat systémy jakosti organizace s vhodným přizpůsobením projektu. Popis produktů specifikuje kritéria kvality pro každý produkt spolu s tolerancemi a metodou pro kontrolu a s odpovědnostmi. Všechny aktivity ovládání kvality jsou zapsány do rejstříku kvality při plánování etapy a aktualizují se při schvalování Balíku práce.

 

Komentáře

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit.


Bezplatný webinář

Rychlé informace

Školení přes webináře

Jako první v České republice realizujeme školení PRINCE2 pře webináře. Realizujte školení z domova za bezkonkurenční cenu už dnes!

Exam Plus - zkouška Foundation

Zájemcům, kteří nemají čas účastnit se prezenční nebo webinárovej formy školení můžeme nabídnout zrychlené eLearning školení a zkoušku Foundation za výhodnou cenu.

Jsme PRINCE2 Profesionálové

Jako první v České republice máme certifikát PRINCE2 PROFESSIONAL, který dokazuje, že metodiku ovládáme nejen teoreticky, ale i prakticky.

>>>

Novinky

PRINCE2 manuál


Připravili jsme pro Vás druhé vydání dvojjazyč- ného manuálu "Základy metody projektového řízení PRINCE2". Manuál přináší všechny infrormace o metodice PRINCE2 a je vhodný i na školení PRINCE2 Foundation.

Číst víc